Toen geluk nog heel gewoon was

Honderd jaar geleden werd in ons land de Bond der Talrijke Gezinnen (Gezinsbond) opgericht. De gezinnen zijn in de voorbije 100 jaar helemaal veranderd. Van erg kroostrijk werden ze veel minder groot en het traditionele gezin met een vader, een moeder en kinderen is al lang niet meer de norm. Het onderwijs werd gemengd en er kwam betaalde vakantie, waaruit dan weer toerisme ontstond.

Locatie

Zuienkerke 8377 nieuwe steenweg 96 de notelaar

Honderd jaar geleden werd in ons land de Bond der Talrijke Gezinnen (Gezinsbond) opgericht. De gezinnen zijn in de voorbije 100 jaar helemaal veranderd. Van erg kroostrijk werden ze veel minder groot en het traditionele gezin met een vader, een moeder en kinderen is al lang niet meer de norm. Het onderwijs werd gemengd en er kwam betaalde vakantie, waaruit dan weer toerisme ontstond. Vrouwen kregen een pil om niet nog eens zwanger te worden en ook omdat seks gewoon leuk mocht zijn zonder dat daar een kind van hoefde te komen.
Dirk Musschoot, bekend van 'De Vlamingen op de titanic', neemt ons mee naar vervlogen tijden. Met de blik gericht op de toekomst.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

5 euro leden 7 euro niet leden

Inschrijven

gezinsbondgrootzuienkerke@gmail.com
of telefonisch Greet Bombeke 0468220884 of Rita Dhondt 050311418

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Meer activiteiten

Za apr 01
Locatie

Wenduine 8420 Graaf Jansdijk 18 Wielingencentum

Za apr 08
Locatie

Wenduine 8420 Geboortebos t.h. Zeehondstraat en Gerard Walschaplaan Geboortebos II

Di apr 11
Locatie

Assebroek 8310 Baron Ruzettelaan Randparking Steenbrugge